Drop-in


Vill du ta enstaka drop-in klasser så kan du köpa dessa via appen BASE23 (Fitness & Hälsa) eller via swish i BASE23s café i mån av plats.

Appen går att ladda ner via App Store eller Goggle Play.

VUXNA BALETT
Är det dags att prova något nytt eller längtar du tillbaka till din barndoms balettlektioner? Det är aldrig för sent att träna balett, ge dig själv en chans att njuta, drömma, svettas och träna! Klassisk Balett, den äldsta men alltid lika aktuella dansformen.

FABULOUS FITNESS
Danspass för vuxna i Salsarytm, Discobeat och Latin Beat. Svettig, svängig superträning för dig som tröttnat på skivstänger

FREDAGSPULS
Träning med kondition, styrka, smidighet och framför allt dans. Svettas och ha kul med oss på fredagar.

VUXNA JAZZ
Längtar du efter att väcka dansglädjen i kroppen eller vill du bli kung och drottning på dansgolvet! Dags att styra stegen till BASE23 och unna dig kvalitativ egentid med garanterat förhöjda endorfin-nivåer!

LATIN HEELS
Är du sugen på att få ny inspiration till dansgolvet eller bara vill träna på ett nytt spännande sätt? Här får du ett svängigt danspass med inspiration från de latinska danserna.  Bra träning och vansinnigt roligt!

PILATES BOOST
Lunchpass för dig som vill tona, stärka och unna din kropp ”egentid” som ger resultat.

STEPP
På med steppskorna och dansa med oss. En 7 veckors steppkurs för dig som aldrig provat stepp eller har dansat lite stepp innan. Nivån anpassas till deltagarna. 

STREET
Här tränar vi groove, koordination, kondition, styrka och smidighet. Vi jobbar med koreografier och övningar med inspiration från streetdansens många olika stilar. 

Kontakt

Växel / 08-667 23 23
E-post / base23@base23.se